Известие

Collapse
No announcement yet.

Клуб "Картер" - само за ТвинСпаркове :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщение
    Аз знам, че всички ТС-та са с алуминиев. И аз да задам един въпрос. В България има ли 145/6 ТС без заваряван/сменян картер?
    Има, ама да чукам на дърво, да не те чуе дявола!
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• На мен пък ми прецакаха пробката на картера,като сменяха маслото.Сега поне съм с нова стоманена,която уж трябва да е по-здрава,но пак си имам навик да се дупим под колата да няма пак гьолче.
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Айде и аз отново миналия петък,заради една тъпа пу...ка с Ауди КУ7 минах през едни "случайно"излезнали павета,след 20 сек замириса на изгоряло масло,и газ към вкъщи,успях да се прибера,но пред нас бахти локвата а

П.С.Има Т.С. с ламаринен картер от завода-1.4 Т.С.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          П.С.Има Т.С. с ламаринен картер от завода-1.4 Т.С.
          Моя що си е баш от алуминий а не от ламариний
          П.С. Аз пък ударих пробката докато ходих да си взимам бронята от бояджията и сега не е много кръгла. Ама пак късмет деба
          Last edited by LeoVin4i; d.m.y г., 18:54.
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
            Моя що си е баш от алуминий а не от ламариний
            П.С. Аз пък ударих пробката докато ходих да си взимам бронята от бояджията и сега не е много кръгла. Ама пак късмет деба
            Не са всички,само някои,но незнам от коя година се призвеждат

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от FIFO
              моя също е подбит но не е алуминиев. да не би джуниърите да ги правят с джелезен картер...?
              Не са само те,онзи ден имах клиент с 1.4 с метален картер,беше фейслифт

Comment

• и аз ве4е съм във клуба.на палавата 146-ца и цепнах картер4ето на едно от тези не6та дето са против паркиране 180лв. и пак газ до ламарината
                sigpic alfa 33 1.7 8v-alfa146 2.016v

Comment

• Така е като много приказвам и аз ин да клъб
                  Audi A4 1.9 TDI

Comment

• ае и аз да се запи6а in tne club
                    0892 488 330-Теодор
                    Alfa Romeo 145 3.0 24V
                    Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Хайде и аз да внеса членски внос Ударих картера в една издадена шахта. Така съм го сцепил, че лампата за маслото ми светна след 2 мин. Ако някой се хлъзне на маслото ми може да ме проследи по дирята чак
                      Alfa Romeo 145...+5

Comment

• Еднакви ли са картерите на всичките 16V твинспаркове, че имам един от 1.4, който ако става ще отиде на QV-то на тоя късметлия по-горе.
                        Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                          Еднакви ли са картерите на всичките 16V твинспаркове, че имам един от 1.4, който ако става ще отиде на QV-то на тоя късметлия по-горе.
                          Да имат разлика само в захвата отзад на картера,някои/от по-маките мотори/имат захват за лапата на висящия лагер,но Куве и ТИ оригинално нямат,но не е проблем да се слижи всякакъв картер

П.С.Забравих и вътре имат малки разлики,но не са фатални,за 2.0 картера има ваничка под всмукатела,другите мотори нямат

Comment

• Това значи ли, че става да се постави от 1,4 на QV без да има проблеми в следствие на това ?
                            Alfa Romeo 145...+5

Comment

• Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
                              Това значи ли, че става да се постави от 1,4 на QV без да има проблеми в следствие на това ?
                              чакай са ти да не си търсиш някой,да ти понесе винатакартера става

Comment

• Не мога да ти проследя тънката мисъл колега! Незнам от какво предполагаш, че обвинявам някой? Питам да няма проблеми като сложа друг картер(в случая този от 1,4) или да търся стар от 2,0!
                                Alfa Romeo 145...+5

Comment

Working...
                                X